Casio G'zOne Commando® 4G LTE - Resumen de asistencia

Find device-specific support and online tools for your Casio G'zOne Commando 4G LTE.

Filtra todos los temas a continuación.

Basics

Reemplazo certificado como nuevo

Information regarding Verizon Wireless' Certified Like-New Replacement program.

Cómo limpiar/desinfectar tu dispositivo

Aprende cómo limpiar y desinfectar correctamente tu smartphone, tablet, el teléfono básico, reloj inteligente y jetpack.

Computer/PC Connectivity

Resolver problemas de Windows Device Manager

Here's how to resolve driver conflicts if your device doesn't properly interface with your computer.

Contactos

Edit a Contact - Casio G'zOne Commando® (C771)

Here's how to edit a contact on your G'zOne Commando.

Configuraciones de dispositivos

Adjust Brightness / Display Settings - Casio G'zOne Commando 4G LTE

Here's how to adjust screen brightness and other display settings (e.g., Sleep, Font size, etc.) for your Commando 4G LTE.

Email/Gmail

Gmail™ para Android™ - Ver mensajes

Conoce cómo ver un mensaje de Gmail en tu smartphone/tablet Android.

Tarjeta SIM

Unblock SIM PIN - Android Smartphones / Tablets

Conoce cómo desbloquear el PIN de la SIM de tu smartphone/tablet Android.