Verizon Wireless Home Phone T2000 - Resumen de asistencia

Encuentra asistencia y herramientas por Internet para tu Telefonía residencial inalámbrica T2000.

Filtra todos los temas a continuación.

Configuración, activación básica y guías de usuario

Guía de consulta rápida del Verizon Wireless Home Phone T2000 (PDF)

Esta guía de consulta rápida del teléfono residencial inalámbrico T2000 muestra tu batería e instalación de adaptador de energía, activación, llamadas y uso básico.

Guía del usuario del Verizon Wireless Home Phone T2000 (PDF)

La guía del usuario del Verizon Wireless Home Phone T2000 puede ayudarte a aprovechar al máximo tu dispositivo, como activación, configuración, llamadas y uso avanzado.

Basics

Fax Services - Wireless Home Phone T2000

Here's some info on fax services for the Wireless Home Phone T2000.

Battery & Power

Insert / Remove Battery - Wireless Home Phone T2000

Here's how to insert / remove the battery on your Wireless Home Phone T2000.

Calling & Dialing

Delay Dialing - Wireless Home Phone T2000

Here's how to add dialing delays to your Home Phone Connect T2000 device.

Realizar una llamada en conferencia - Teléfono residencial inalámbrico T2000

Here's how to place a conference call on your Wireless Home Phone T2000.

Computer/PC Connectivity

Wired Connection - Wireless Home Phone T2000

Here's how to set up a wired connection on your Wireless Home Phone T2000.

ID e información del dispositivo

Información general del dispositivo - Teléfono residencial inalámbrico T2000

Here's general device info for your Wireless Home Phone T2000.

Ver Id. del dispositivo (ESN / MEID / IMEI) - Teléfono residencial inalámbrico T2000

Here's how to view ESN/IMEI info on your Wireless Home Phone T2000.

Operating System & Software

Factory Data Reset - Wireless Home Phone T2000

Here's how to restore your Wireless Home Phone T2000 to factory default settings.

Verizon Wireless Home Phone T2000 - Actualización de software

Recibe instrucciones sobre cómo descargar la última actualización de software para acceder a mejoras y correcciones en tu dispositivo.

View Software Version - Wireless Home Phone T2000

Here's how to view software version on your Wireless Home Phone T2000.

Tarjeta SIM

Insert / Remove SIM Card - Wireless Home Phone T2000

Here's how to properly insert or remove a SIM card for your Wireless Home Phone T2000.

Sounds, Volume & Audio

Volume Controls - Wireless Home Phone T2000

Here's how to adjust the volume for your Wireless Home Phone T2000.

Status Indicators/Lights

LED Status Indicators - Wireless Home Phone T2000

Here's the LED light status for your Wireless Home Phone T2000.

Visual & Hearing Accessibility

Manage TTY Settings - Wireless Home Phone T2000

Here's how to change the TTY settings on your Wireless Home Phone T2000.