Operating System (OS) FAQs

Información general

1. Android is a trademark of Google, Inc. Use of this trademark is subject to Google Permissions.
    IOS es una marca comercial o marca comercial registrada de Cisco en los EE. UU. y en otros países y se utiliza bajo licencia.
    Windows Phone is either a registered trademark or trademark of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries.
    Apple es una marca comercial registrada de Apple Inc.