TCL TAB Pro 5G Software Update

Verizon is pleased to announce a software update for your device. Esta actualización de software se ha probado para optimizar el rendimiento del dispositivo, solucionar problemas conocidos y aplicar los últimos parches de seguridad.

Before you download:

• Connect your device to a Wi-Fi network, or make sure it has a strong Verizon wireless network connection.
  • Asegúrate de que la batería esté completamente cargada antes de iniciar la actualización del software.

Actualización del sistema 1

The details:

Fecha de lanzamiento: 01.07.2022
Android™ Security Patch Level: November 2021
Software Version: 2C6Z

Qué cambia:

The current software update:

• Introduces Verizon Adaptive Sound for premium sound experiences
  • Provides performance improvements
  • Provides the most up to date Android security patch

TCL is a registered trademark of TCL Technology Group Corporation.