Verizon Jetpack® 4G LTE Mobile Hotspot AC791L Software Update

Verizon Wireless is pleased to announce a software update for your device. Esta actualización de software ha sido probada para optimizar el rendimiento del dispositivo, solucionar problemas conocidos y aplicar los últimos parches de seguridad.

Before you download:

• Connect your device to a Wi-Fi network, or make sure it has a strong Verizon Wireless network connection.
  • Asegúrate de que la batería esté completamente cargada antes de iniciar la actualización del software.

Actualización del sistema 2

Software Version: 02.08.61.00

A software change was made to update a security protocol on the device.

Updated: 06/25/2018