Samsung SmartThings Tracker Software Update

Verizon Wireless is pleased to announce a software update for your device. Esta actualización de software se ha probado para optimizar el rendimiento del dispositivo, solucionar problemas conocidos y aplicar los últimos parches de seguridad.

Before you download:

• Connect your device to a Wi-Fi network, or make sure it has a strong Verizon Wireless network connection.
  • Asegúrate de que la batería esté completamente cargada antes de iniciar la actualización del software.

System Update

Los detalles:

Fecha de lanzamiento: 12.06.2018
Software Version: V110VVRU1ARK2

Qué cambia:

The current software update improves the performance of charging capabilities via Wi-Fi or cellular on your device.

© 2022 Samsung Electronics America, Inc. Samsung es una marca comercial de Samsung Electronics Co., Ltd.