Kyocera Cadence LTE Software Update

Verizon se complace en anunciar una actualización de software para tu dispositivo. Esta actualización de software se ha probado para optimizar el rendimiento del dispositivo, solucionar problemas conocidos y aplicar los últimos parches de seguridad.

Antes de descargar:

• Connect your device to a Wi-Fi network, or make sure it has a strong Verizon Wireless network connection.
  • Asegúrate de que la batería esté completamente cargada antes de iniciar la actualización del software.

Actualización del sistema 3

Los detalles:

Fecha de lanzamiento: 12.09.2019
Android™ Security Patch Level: December 1, 2019
Software Version: 1.503VZ

Qué está cambiando:

This update:

• Addresses an issue with short battery life for users who have Talk & Text (No data) plan.
  • Preloads the latest apps: MVS, My Verizon, Cloud, Message+.
  • Now allows modifiable pre-programmed contact.
  • Addresses an XT9Word input issue.

System Update

Software Version: 1.420VZ

Android Security Patch Level: 2017-09-05, including Krack Security Patch

The current software update gives you the most up to date Android security patches on your device.

Updated: 03/02/2018

Kyocera es una marca comercial de Kyocera Corporation. Cadence is a trademark of Kyocera International, Inc.