Debido a la inactividad, tu sesión finalizará en aproximadamente 2 minutos. Prolonga tu sesión haciendo clic en "Aceptar" a continuación.

Tu sesión ha terminado debido a inactividad. Vuelve a ingresar para continuar.

Preguntas frecuentes sobre la devolución de equipos 5G Home y LTE Home

Learn about returning Verizon-owned 5G Home or LTE Home Internet equipment. Find out about Verizon equipment returns when you're getting replacement equipment due to an address change, change to a plan without Whole-Home Wi-Fi or after your service was disconnected.

Important: To avoid an unreturned equipment charge, you must return all your Verizon-owned equipment within 30 days after your service disconnection date.

Looking for Fios Home Internet return information? Visit our Verizon Fios equipment return page.

Encuentra más temas en Asistencia adicional.