Solución de problemas

Poor phone audio, speaker not working, no ringing or notification sounds

Read these FAQs for help with phone audio issues like, why does my phone have poor audio quality? Why isn't my phone ringing or beeping? What's the reason my phone speaker or Bluetooth® headset is not working? Y más.

If these answers don't solve your phone audio or speaker issue, visit our Troubleshooter. La mayoría de los problemas se solucionan en menos de 5 minutos. Si necesitas más ayuda, te pondremos en contacto con un representante del Servicio al Cliente.

Diagnostica problemas de tu dispositivo.
Usa nuestro Asistente para diagnóstico de problemas para solucionar los problemas de tu dispositivo.